De Voetgangersbeweging is afhankelijk van vrijwillige bijdragen. Wij zijn iedereen die doneert zeer erkentelijk.  Doneren kan door gebruik van de QR-code of via een eigen overboeking.

donatie4426 1

 

Onze bankgegevens zijn:

NL73 RABO 0353 3398 65

t.n.v. Voetgangersbeweging NL te Leiden.

 

Eenmalige of periodieke schenking

Natuurlijk kunt u de Voetgangersbeweging ook steunen door een eenmalige of een periodieke schenking te doen. Bij een periodieke schenking verbindt u zich voor minimaal vijf jaar aan het geven van een vast bedrag. Periodieke schenkingen zijn, in tegenstelling tot eenmalige schenkingen, volledig aftrekbaar bij de berekening van de inkomstenbelasting.

De Stichting Voetgangersbeweging Nederland is door de Belastingdienst erkend als een zogenaamde Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor uw donatie, eenmalige gift of periodieke schenking aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. Informatie over de ANBI-erkenning vindt u onder Over ons/ANBI-informatie.

Sinds 1 januari 2014 is het toegestaan om een periodieke schenking vast te leggen in een “onderhandse akte”  waardoor de kosten van een notariële akte zijn vervallen.
Maak hiervoor gebruik van bijgaande twee schenkingsformulierenStuur de beide formulieren na volledige invulling naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar het secretariaat: Postbus 3014, 2301 DA Leiden. Het eerste formulier “voor de schenker” krijgt u na ondertekening door de penningmeester retour.

 

Op andere manieren kunt u ons ook steunen!

De Voetgangersbeweging behartigt de belangen van alle voetgangers of dat nu is bij het lopen naar de bushalte, het werk of voor een ontspannen rondje lopen of joggen.  Wij doen dat met de inzet van een groeiend aantal vrijwilligers. Ook u kunt ons daarbij steunen.

Voor de uitvoering van de activiteiten is de Voetgangersbeweging afhankelijk van de  inzet van vrijwilligers en van financiële steun in de vorm van donaties, giften, legaten,  subsidies en van de steun vanuit goededoelenorganisaties.

 

Wordt vrijwilliger

Om de belangen van de voetganger in het gehele land te kunnen behartigen kan de Voetgangersbeweging altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Om in te spreken op de plannen van uw gemeente of om onveilige situaties te melden. U bent ondersteuner van onze regionale belangenbehartigers of u wilt misschien zelf benoemd worden om uw eigen regio te vertegenwoordigen. Verder zijn vrijwilligers actief als commissielid, bestuurder, (web)redacteur of beursmedewerker. Momenteel zouden we ons team graag uitbreiden met een verkeerskundig ontwerper.

Doet u mee? Meldt u zich dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

“Voetgangersbeweging, stappen in de juiste richting”